Spring naar inhoud
Dit plan wordt niet uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt niet uitgevoerd omdat het plan te weinig stemmen kreeg tijdens de stemronde.

De kinderkaravaan

Door: Naomi Barki-van Vliet
8 december 2021

Kinderen volop laten meedoen aan het kunst- en cultuuraanbod en sport door ouders te ondersteunen bij het vervoer van hun kinderen.

Door het vrijwilligerswerk dat ik doe met lichtpuntjes heb ik bemerkt dat het een serieus probleem vormt voor een aantal gezinnen om hun kinderen naar leuke activiteiten te brengen die voor hen veelal nog gratis zijn ook door de ooievaarspas. Ik heb het dan over jongere kinderen onder de 10. 
Om deze kinderen ook de kans te geven hun talenten op het gebied van sport en kunst en cultuur te ontwikkelen gun ik hen dat er een soort ophaal en breng service komt in onze wijk. Dit zou goed kunnen met elektrische bakfietsen bijvoorbeeld ism vrijwilligers. 
Mijn vraag is gemeente kijk samen met bijvoorbeeld stichting leergeld, de wijkbus, Voor Welzijn, wat er mogelijk is om een kinderkaravaan te vormen. Kijk naar wat het veiligste en verantwoordste is. Maar alsjeblieft zie deze groep kinderen en ouders niet over het hoofd. Het is geen onwil bij hen maar de thuissituatie is voor de ouder al zo moeilijk dat er gewoon een soort lethargie is. Wij hebben wel gezinnen in beeld die dit heel mooi zouden vinden. 

Argumenten

Argumenten voor

Sandra Hendriks | 9 december 2021 10:34

Het heel belangrijks is voor de kindjes en dat ze heel goed werk doen en heel veel goede ideeën en heel veel gezinnen helpen die het heel moelijk hebben steun deze mensen alsjeblieft ze zijn zo belangrijk voor ons in inze wijkgeorgette Temgoua | 10 december 2021 23:28

Het is een goed initiatief want sommige gezin hebben veel last van beperkt mogelijkheid om naar een leuk activiteit te gaan.Argumenten tegen

Geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren