Spring naar inhoud
Dit plan wordt niet uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt niet uitgevoerd omdat het plan te weinig stemmen kreeg tijdens de stemronde.

Plan ontwikkelen Dagbesteding met Erkend Onderwijs

Door: Anna El Sheikhova
7 december 2021

Het lukt niet altijd passend onderwijs te vinden voor kinderen met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Wij maken graag een plan.

In Mariahoeve en omgeving zijn er kinderen die niet het passend onderwijs krijgen dat hen toekomt. De ouders zouden graag met hulp van een deskundige een plan maken voor het opzetten van een erkende onderwijsinstelling in Mariahoeve voor kinderen met ontwikkelingsproblemen, zoals autisme en ADHD. Kinderen die door omstandigheden thuiszitten en tussen wal en schip dreigen te raken, kunnen dan professioneel worden opgevangen en de ontwikkeling krijgen die hen toekomt. Ook kan er door deze instelling meer begrip komen voor de situatie van de ouders en kunnen ook zij meer ondersteuning krijgen. Op deze wijze komen er meer mogelijkheden voor de kinderen, krijgen ouders meer steun waardoor er meer harmonie in het gezin komt en worden de kansen om door te stromen naar een reguliere school vergroot. 
 
Dit voorstel voor het maken van een plan voor het opzetten van een erkende instelling voor dagbesteding met erkend onderwijs en het onderzoek of het realiseerbaar is in Mariahoeve, wordt ingediend namens de ouders van 6 kinderen in Mariahoeve en omgeving. Het maken van een plan kan in 3 tot 6 maanden klaar zijn. Voor de uitvoering van het plan is aanvullende financiering nodig.


Argumenten

Argumenten voor

M C Martil | 11 december 2021 08:45

Because expats special needs children dont have any públic school where their needs are attended in english and dutch ,so their children's rights to have Education are failing. Only private schools attend in english but their fees are not afordable by the regular familias, and also those schools are not under the onderwijs umbrella system so they refuse accepting children with special needs, its discriminatory but nobody does nothing about that. Internacional schools should be under the lawArgumenten tegen

M C Martil | 11 december 2021 08:48

There isnt nothing wrong about opening one of the many empty buileings in the área to provide special needs children un dutch and english special onderwijs and day care, therapies and social activities. Thousand of children are isolated at home when they could be together un one building, in this way the Gemeentes sabe money, and the parents can stop being a begeleider taking benefits and start work and paying taxes . Everybody win.Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren