Spring naar inhoud
Dit plan wordt uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt uitgevoerd.

Gezellig zitje t.o winkelcentrum en kerk Pax

Door: Marjan Looije
6 december 2021

Om even op adem te komen: een gezellige zitje tegenover de hoofdingang van het winkelcentrum t'Kleine Loo in het plantsoentje naast kerk Pax

Om even op adem te komen in alle drukte: een gezellig zitje met bankjes omringd door geurende en bloeiende planten. Even een praatje met een wijkgenoot of stadsgenoot. Of gewoon een beetje mensen kijken. 
Een kleine stadsoase waar vlinders en bijen hun nectar halen. Een zoet plekje voor mens en dier en voor jong en oud.

Stichting de Tuinen van Mariahoeve vindt het belangrijk dat kijkgroen beleefgroen wordt. Anonieme groene plaatsen persoonlijk maken en tot ontmoetingsplek omvormen. Daarbij de ecologie versterken door verschillende soorten planten rondom de bankjes te zetten. Zodat je je in een tuin waant en je misschien een vlinder kunt spotten.
Buiten zijn en om je heen kijken is heel belangrijk in deze tijd. Binnen voelen we ons na verloop van tijd opgesloten en verstild. Buiten doen we nieuwe contacten op en kunnen onze gedachten weer ruimte krijgen en nieuwe moed.


Argumenten

Argumenten voor

Naomi Barki-van Vliet | 6 december 2021 16:30

Lieve Marjan altijd maak je Mariahoeve nog mooier met jullie stichting. Super idee mooi zitje erbij met prachtige bloemen. Mijn stem heb je.Argumenten tegen

Geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren